Nov 21, 2011

Nice and Smooth!


What a view to arrive to in Denver! Landing there is so cool and strange, on one side is the mountains and on the other is absolutely flat land and nothing at all. Like somebody drew a line between the mountains and the flats!
We flew over Greenland, never seen it from the skies before. Amazing!


Skied three days now here in Vail, it feels so nice and smooth after the glaciers. Been training with another One Man GS Team, Team Dopfer. We have almost 10 coaches for us two, hehe.. Felix should be with us but he has some knee problems. Hopefully he gets better soon! 


Analyzing the runs with Sliva and Ali to be even faster the next day! Tomorrow I'm going to change to the shorter skis and get ready for the Nor-Ams next weekend. The plan is to get some stabile runs, in last year's races I skied almost 15 gates all together. Hah!

Mare

2 comments:

  1. Heeei!

    Oon aina ennen vihannut hiihtoa, laskettelua, ylipäätään kaikkea mihin liittyy SUKSET. Laudalla on tullu laskettua useampi vuos, ja oon vannonut että suksiin en tuu ikinä enää koskemaankaan.. Mutta tossa viime viikonloppuna satuin kattomaan naisten viestiä, ja en tiedä mikä siinä oli ja miksi juuri nyt, mutta innostuin ihan totaalisesti! Hiihdosta, laskettelusta..suksista! Talviurheilua telkkarista tai muusta mediasta hyvin vähän seuranneena en lajeista pahemmin tiedä, mutta olipa kiva kun löysin nyt mm. sun blogin ja sen myötä linkkejä eri sivuille (joita oon nyt pari tuntia selaillut, hups) Niin että piti vaan sanoa kiitos, hyvin jaksat kirjottaa ja infota tekemisistäs ja menemisistäs ja tämmöselle alottelevalle suksiharrastajalle löytyy kyllä paljon vinkkiä ja motivaatioo ammattilaisia seuraamalla. Ymmärrän siis että hiihto ei oo sun lajisi, ja itsekin lasketteluun kallistun, mutta pakko se harjottelu alottaa suksilla pystyssä pysymisestä :D Tsemiä hei kaudelle!

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Hienoa että pystyin auttamaan sua uuden lajin pariin! Voit käydä myös Andreaksen ja Tanjan sivuilla jos et ole löytänyt niitä vielä. www.andreasromar.fi ja www.tanjapoutiainen.com. Hyvää talvea!

    ReplyDelete