Pages

Marcus Sandell vaihtoi Fischerille ja Kalle Palander jatkaa FischerilläSuomen ykkös alppihiihtäjiin lukeutuva Marcus Sandell on solminut yhteistyösopimuksen Itävaltalaisen FISCHER suksimerkin kanssa. Kaudella 2011|12 Marcus laskee koko FISCHER paketilla: sukset, kengät ja siteet. 

Ensimmäinen tulikoe SM-kisoissa
Marcus starttaa uusilla FISCHER -välineillä tänään keskiviikkona Ounasvaaralla pidettävissä pujottelun SM-kisoissa.

Uuden suksimerkin vaihto merkitsee Marcukselle paljon. ”Olen päässyt testaamaan FISCHER kokonaisuutta ja kenkä+suksi yhdistelmä sopii minun laskutyylille erinomaisesti. FISCHER:in avulla minun on mahdollista kehittyä nopeammaksi laskijaksi. Odotukset seuraavaan kauteen ovat korkealla.” Marcus Sandell kertoo.

”On hieno päästä samaan talliin Kalle Palanderin kanssa. Uskon, että opin Kallelta paljon suksen ja kengän kehittämisestä. Mitä enemmän saan kehitettyä kalustoa omien tarpeiden mukaan sitä nopeampi voin olla.” Marcus jatkaa. FISCHER:in kehittämä uusi Vacuum Fit kenkä innostaa Marcusta: ”Haluan ehdottomasti päästä testaamaan sitä!”

Marcus ei ota paineita uudesta kalustosta ennen ensimmäistä kisaansa: ”FISCHER toimi hyvin heti ekalla testi kerralla ja vakuutti minut. Lähden täysillä kisaan!”

Meno jatkuu
Kalle Palander jatkaa FISCHER suksilla, kengällä ja siteillä. Vuonna 2006 FISCHER:ille siirtynyt Palander on päässyt vahvasti vaikuttamaan kaluston kehitykseen. Myös Kallelle Marcuksen tulo talliin on positiivinen asia. Näin he pystyvät sparraamaan toisiaan ja hyödyntämään samaa huoltomiestä. Kalle aloittaa tulevan kauden treenit huhtikuun puolivälissä. 

Merkittävä uutinen Patrolille
Oy Patrol Ab:lle Marcus Sandellin siirtyminen FISCHER:ille Kalle Palanderin, Tanja Poutiaisen ja Sanni Leinosen seuraksi on kunnia-asia. Patrol on tehnyt pitkäjänteisesti työtä Suomalaisen alppihiihdon eteen. Näiden neljän urheilijan mukanaolo FISCHER –tallissa takaa merkille ja Patrolille jatkumon johtavana alppihiihtobrändinä ja tietotaidon tuottajana. Patrol tulee hyödyntämään tämän nelikon mukanaolon tehokkaalla ja kaupallisella tavalla.
www.patrol.fi